Inbouwspots en de vele voordelen die ze u kunnen opleveren

U bent van plan om uw plafond te verlagen en als verlichting  te gaan gebruiken. Als u een verouderd plafond heeft en u bent van plan om deze te gaan vervangen of op te knappen dan zijn led spots of beter nog inbouwspots een uitstekende keus. De spots hebben een mooi strak design en verbruiken veel minder stroom dan de reguliere halogeenspots. De inbouwspots zijn in een verlaagd plafond erg handig te plaatsen, het enige wat u hoeft te doen is de spots met elkaar verbinden, aansluiten en de inbouwspots in het plafond plaatsen met behulp van de klem veren.

Inbouwspots zijn schoner dan halogeenspots

Wat veel mensen nog niet weten is dat inbouwspots veel schoner in gebruik zijn dan halogeenlampen. Het vervelende van halogeenlampen is dat ze heel erg warm worden en dat zorgt voor verkleuring in uw plafond, bovendien is het in de zomer maanden vervelend om ook nog eens de warmte van uw verlichting in huis te hebben. Led inbouwspots worden helemaal niet warm en zijn dus erg schoon in gebruik. Ze geven maar een geringe hoeveelheid warmte af en dat is goed voor uw plafond. Op deze manier heeft u geen last van vlekken op uw plafond.

led inbouwspotje

De gaten zijn gemaakt en de inbouwspots kunnen worden geplaatst.

De led spots schoonmaken met water of een kleine hoeveelheid zeep. Ook dat is geen enkel probleem al onze spots beschikken over materialen die gemakkelijk schoon zijn te maken. De spots zijn handig uit het plafond te halen als u ze grondig wilt reinigen kan dat makkelijk zijn. Het is ook mogelijk om de spots gewoon in het plafond te laten zitten en af te nemen met een sopje of vochtige doek. Het vuil zal snel en gemakkelijk los lasten omdat de spots niet warm worden. Inbouwspots die veel warmte generen houden dit ook vast en dat zorgt ervoor dat de spots vuil en stof aantrekken. Die vuil en stof gaat veel vaster op de spots zitten als de erg warm worden. Inbouwspots hebben hier geen last van.

inbouwspotjes
Wat voor een onderhoud hebben de inbouw spots nodig. De inbouwspots hebben verder eigenlijk geen enkele vorm van onderhoud nodig. Het is aan te raden om de led spots regelmatig schoon te maken en verder hoeft u er niks aan te doen. Wat bij de inbouwspots nog wel een kan gebeuren is dat er bijvoorbeeld een draadje los gaat of de driver / transformator kan stuk gaan. Dit is geen enkel probleem de draden kunt u zelf weer gewoon vast draaien en de driver is vervangbaar. Dit is ook erg eenvoudig. De driver zit met een klik systeem verbonden met de led inbouwspots, mocht de driver stuk gaan dan kunt u deze eenvoudig weg los klikken en vervangen voor een nieuwe driver. De drivers kunt u gratis bij ons opvragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *