Verlicht je hal met led inbouwspots

Ieder huis heeft weer een andere hal: hoog en breed, laag en smal, lang of kort. Er zijn hierbij dus ook veel verschillende vormen van verlichting mogelijk: in hoge en brede hallen kan het mooi zijn om gebruik te maken van kroonluchters of andere mooie hanglampen, maar ook led inbouwspots zijn zeer geschikt voor de verlichting van deze ruimtes. Vooral in lage en smalle gangen komen led inbouwspots goed tot hun recht. Zo heb je bij binnenkomst een goede verlichting zodat je alles goed kunt zien, en daarnaast geven de inbouwspots een mooie sfeer in de hal die de gasten al een goede eerste indruk geeft wanneer ze je huis binnenkomen. Welke soorten led inbouwspots zijn er voor in de hal, en hoe kun je ze gebruiken?

inbouwspotjes

Soorten led inbouwspots voor in de hal

Net als in alle andere ruimtes is je huis, is er weer volop keuze wanneer het gaat om mooie led inbouwspots. Verschillende materialen, kleuren, vormen en groottes; je kunt je led inbouwspots in de hal volledig aansluiten bij de stijl van de rest van je huis. Denk bijvoorbeeld aan grote, ronde en witte led inbouwspots die de hele hal in één keer verlichten, of juist aan kleine vierkante led inbouwspots van aluminium die de gang een sfeervolle verlichting geven, verspreid over meerdere plekken op het plafond. Bekijk eens een aantal voorbeelden, en bedenk welke soorten led inbouwspots jij het mooist vindt staan in jouw hal.

Accentverlichting in de hal met led inbouwspots

Naast led inbouwspots als hoofdverlichting in de hal, kun je ze ook gebruiken om mooie voorwerpen uit te lichten. De hal is vaak een plek waar ruimte over is voor mooie details die, net als led inbouwspots, een goede eerste indruk kunnen geven aan de gasten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi beeld, een plant of een schilderij. Met behulp van kleine led inbouwspots die je schuin op de voorwerpen laat schijnen, creëer je een prachtige accentverlichting die jouw kostbare voorwerpen goed uit laat komen en die zorgt voor een artistieke sfeer in jouw hal. Dat is nog eens goed binnenkomen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *